Om oss

 Ni hittar oss på Frödingsplan
(ingång vid konsums lastkaj)

Vi kommer ständigt utöka med  nya pass och nya instruktörer.

Alla våra Zumba instruktörer är licensierade!

Vi som jobbar hos MOVE IT är

Veronica Karlsson
instruktör i Zumba, Ryggympa, Vattengympa
samt hjälpledare i Pyttedans & Zumba Kids.

Veronica jobbar som verksamhetsansvarig på Move it. Hon brinner verkligen för sitt jobb och älskar all den energi hon får av att leda sina grupper. Oftast leder hon passen tillsammans med dottern Natalie. Tillsammans åker dom runt i Sverige och har masterclass samt är instruktörer på den årliga resan till Fuerteventura med ca 140 deltagare.  

Natalie Karlsson
instruktör i Zumba, Zumba Kids
, Just Dance, Pyttedans
och Vattengympa

Natalie valde att bli dansinstruktör för att få dela med sig av den glädje hon får av att dansa. Oftast leder hon pass sida vid sida med sin mamma Veronica. Tillsammans åker dom runt i Sverige och har masterclass samt är instruktörer på den årliga resan till Fuerteventura med ca 140 deltagare. 


 

Banke Brattström
Instruktör Streetdance & STRONG by Zumba.
Banke driver företaget Bankez Dance Company. Han har en gedigen utbildning inom dans och teater och har jobbat inom dans i över 15 år, runt om i hela Sverige. Banke är Zumba instruktör i Kristinehamn, Arvika och Filipstad. Han jobbar även som assistent åt Monika Lejman och planerar utbilningar för Zumba instruktörer i skaninavien.  


 

Hanna Phan
Instruktör i Zumba
Hanna har dansat ända sen hon va riktigt liten.
När hon va 12 år började hon Zumba och förälskade sig totalt. Redan då bestämde hon sig för att bli Zumba instruktör som stor. Då åldersgränsen för licensiering är 16 år har hon fått vänta länge. Men nu äntligen har drömmen gått i uppfyllelse!
Förutom Zumba dansar Hanna även andra stilar såsom Streetdance & Showdance. 

Sofie Björndahl
Instruktör i Zumba, Zumba Gold och Yoga
Sofie älskar att dansa och har gjort det ända sedan barnsben,
först Balett och sen Jazzdans. Hon upptäckte Zumban 2011 och
fångades av den sprudlande energi, glädje och gemenskap den ger.
Hon blev instruktör i Zumba och Zumba Gold 2014 och Yoga 2015.
Kombinationen mellan dessa pass är helt perfekt… som Yin & Yang.
 

Tomas Jonsson
Instruktör i Kizomba
Tomas älskar musik och dans i alla dess former! Han DJ:ar reggaemusik sedan många år, har tagit två kurser i rytmik på universtitetsnivå samt en numer avlägsen bakgrund i breakdance. Tomas har provat olika pardanser men de senaste tre åren fastnat för Kizomba. Han gillar att resa och har deltagit i kizombafestivaler och workshops i såväl Sverige och Norge som Kroatien och Kenya. 

Charlotta Pettersson
Instruktör i Kizomba
Charlotta har alltid älskat dans och musik. För 6 år sedan gick hon Salsakurs för Dermot Clemenger och därefter har hon dansat både bachata och Kizomba.
För 3 år sedan träffade Charlotta internationella dansaren och instruktören Ronie Saleh på en kizombakongress i Stockholm. Sedan augusti 2014 har Charlotta undervisat och inspirerat andra i denna underbara dans. Charlotta arrangerar även helgevent i Kizomba tillsammans med Ronie Saleh och Armanch Saleh här på Move It.
 

Moa Jonsson
Vikarie
Moa är vikarie i Karlskoga. Hon jobbar annars åt Move it i Lekeberg och Kumla där hon är instruktör i Pyttedans & Just dance! Moa är en social, positiv och härlig tjej som brinner för dans och har dansat olika stilar såsom Disco, Dancehall, Burlesque och Zumba. 

Veronica Karlsson & Natalie Karlsson